Yakacık Mehmet Oğuz Galadran İlkokulu

Vizyon: Tüm öğrencilerimiz mutluluk duyacakları bir ortamda eğitim görsünler. Çevreye ve topluma karşı duyarlı ve sorumluluklarının bilincinde, her alanda en iyiye ulaşmaya çalışan, bireyler olarak yetişsinler. Yönetici, öğretmen, personel, veli ve öğrencilerimiz tüm süreçlerde toplam kalite yönetim anlayışıyla hareket eden, çevrede, bölgede ve ülkede örnek ve model bir okul toplumu olalım. Mükemmel niteliklere sahip bir kurum kültürü oluşsun, okul toplumunun bireyleri bu okul kültürleriyle gurur duysunlar. Kurum olarak okulumuz, Ulusal Kalite Başarı Ödülü alan okullardan olsun.

Misyon: Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde; “Fikri Hür, Vicdanı Hür, İrfanı Hür” nesiller yetiştirmek, öğrencilerimize çağdaş ve demokratik bir ortamda, öğretmenlik ruhunu vererek, onları geleceğin öncüsü eğitim liderleri olarak eğitmek ve evrensel değerlere sahip model bir okul toplumu oluşturmaktır.

Başarılar: .

Isınma: KLİMA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mehmetoguzgaladranilkokulu.meb.k12.tr

Adres - YAKACIK MAH. YAKACIK MERKEZ/4 SK. YAKACIK M.OĞUZ GALADRAN ILKOKULU BLOK NO: 8 GAZİPAŞA / ANTALYA

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Antalya-Mersin yolu üzerinde, Gazipaşa İlçe Merkezine 38 km uzaklıktadır.

Ulaşım Gazipaşa Minibüs Kooperatifi araçları ile yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 38 km