etwinning projemizi tamamladık

11.04.2022 154

Dünyamız üzerindeki kullanılabilir su kaynaklarımız azalmaktadır. Eğitimciler olarak bu soruna nasıl çözüm bulabileceğimizi araştırıp. Öğrencilerimize bu konuda farkındalık yaratmayı amaçlamaktayız.

Su Dostları projemizde; Öğrencilerimize doğru su tüketimini anlatacağız. Küçük yaşta bunu kavramalarını sağlayarak. Su tüketimini azaltmayı planlamaktayız.

Veli desteğiyle de öğrenmeyi kalıcı boyuta taşıyacağız. Pandemi sürecine göre çalışma takvimimizi ortaklarımızla ayarlayacağız.

Our available water resources on our world are decreasing. By researching how we, as educators, can find a solution to this problem. We aim to raise awareness about this issue in our students.

In our Friends of Water project; We will tell our students about the correct water consumption. By helping them grasp this at a young age. We plan to reduce water consumption.

With the support of parents, we will carry learning to a permanent dimension. We will adjust our work schedule with our partners according to the

e kitabımız buradan inceleyebilirsiniz